Τρόποι πληρωμής Τρόποι πληρωμής

Recent News

Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής. Μόλις καταθέσετε το ποσό ενημερώστε  μας είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου στο (+30) 24610 91193 για να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή.

Bank name IBAN BIC / Swift

Χρεωστική/Προπληρωμένη/Πιστωτική κάρτα

Σε περίπτωση που διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, ή Discover μπορείτε με ασφάλεια να τη χρησιμοποιήσετε μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Για την αποδοχή και την χρέωση της κάρτας κρίνεται απαραίτητο να είναι παρών ο κάτοχός της και να έχει μαζί του την ταυτότητά του. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε κανέναν τρίτο.

PayPal

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με χρήση διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεσαι απευθείας στη σελίδα του PayPal. Αν είσαστε ήδη πελάτης του PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε  την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα. Γεμιστε τον λογαριασμό  στο PayPal μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή χρησιμοποιήστε  την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε.

 

For more information, please contact us: info@hydronic.gr

espa